Blue Lagoon kan worden gevonden door naar de schoen accent

Event Details

Blue Lagoon kan worden gevonden door naar de schoen accent

Time: July 9, 2015 from 6pm to 7pm
Location: Orlando, FL
Event Type: birthday, party
Organized By: imhotep
Latest Activity: Jul 9, 2015

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

De Nike Air Force 1 is opduiken meer en meer dit jaar met nieuwe kleurstellingen en texturen. Tot volgende hebben we een nieuwe versie van de Mid-versie die is ingesteld om planken te raken.

De Nike Air Force 1 Mid 07 zal komen in een grijs en Bright Crimson maken rond deze tijd. De basis van de schoen wordt uitgevoerd in Nike Air Max Thea Mens zuiver platina en Wolf Grey terwijl Bright Crimson accenten worden gebruikt voor Nike Swoosh logo's en zool. White wordt gebruikt voor de tussenzool van de look.With helft van 2015 te voltooien al in de boeken, zijn Nike Air Max 1 Womens we nu beginnen te zien sommige vroege herfst en de late zomer releases langzaam uitrollen. Tot volgende is een andere colorway van de Nike Air Max 2015 en het komt gedaan in kalme blauwe tinten rond deze tijd.

De hoge Nike Air Max 1 Mens prestaties loper is gemaakt met gaas en Flywire en is bedekt met een Dark Obsidian basis. Blue Lagoon kan worden gevonden door naar de schoen accent, terwijl een witte Nike Swoosh wordt gebruikt op de hielen. Een volledige Air Max unit is op zijn plaats om de look.While de Franse Open is al verstreken, deze speciale fragment ontwerp x Nike Court Air Trainer 1 Mid, die hulde brengt aan het tennistoernooi, eindelijk aankomen bij geselecteerde Nike plaatsen deze zomer te voltooien .

In wezen een herziene versie van de Air Trainer 1, maar geschikt voor de tennisbanen, het silhouet heeft een mid-cut profiel, laterale outrigger en nike air max mens voorvoet riem, voor een uitstekende functionaliteit en ondersteuning. Gedoopt in Brick Red om hulde te brengen aan de tennisbanen van Parijs, de enige opvallende contrasterende elementen bestaat uit de schone, witte zool http://www.metalyouth.fr/ unit, Nike branded tabblad tong en aanvullende Nike branding op zijn middenvoet riem schaduw in zwart.

U kunt dit fragment ontwerp x Nike Court Air Trainer 1 Midden in Brick Red bij geselecteerde Nike retailers buitenland beginnen 29 juni vinden. Stay tuned in om KicksOnFire voor een aankomst stateside.

Comment Wall

Comment

RSVP for Blue Lagoon kan worden gevonden door naar de schoen accent to add comments!

Join King Cameran Foundation

Attending (1)

© 2020   Created by William Jones.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service