https://www.deijsvogel.nl/vakantiepark-lunteren

Zoekt u een vakantiepark nabij Lunteren voor een heerlijk ontspannen vakantie op de Veluwe? Recreatielandgoed De IJsvogel ligt ten noorden van Lunteren, in Voorthuizen. U rijdt er met 20 minuten naartoe. Ons vakantiepark in de omgeving van Lunteren, midden in de natuur, is de perfecte uitvalsbasis als u op de Veluwe wilt verblijven. Voorthuizen wordt niet voor niets ‘de entree van de Veluwe’ genoemd. U geniet hier met volle teugen van de rust en de natuur van dit prachtige natuurgebied!

Recreatielandgoed De IJsvogel verwelkomt u graag voor een midweekje of weekendje weg, of een lange vakantie met het gezin. Bij ons kunt u diverse mooie vakantiehuizen huren, zoals een knusse lodge, een luxe villa of een gezellig chalet. Er zijn vakantiewoningen te huur voor 4, 6 en 8 personen, evenals een groepsaccommodatie voor 20 personen. U bent dus ook voor een reünie of familieweekend op de Veluwe meer dan welkom op ons vakantiepark. In de omgeving van Lunteren is veel te zien en te doen, voor jong en oud, dus u en uw gezelschap kunnen vele leuke uitstapjes maken. U kunt als gast bovendien gebruikmaken van alle faciliteiten op ons park, waaronder het buitenzwembad en het overdekte zwembad, de speeltuinen, de sport- en spelvoorzieningen en natuurlijk mogen de kinderen meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Onze vakantiehuizen in de omgeving van Lunteren liggen in een prachtige, natuurrijke omgeving. Wandelaars, fietsers, rustzoekers en natuurliefhebbers genieten met volle teugen van zoveel natuurschoon. De omgeving van uw vakantiehuis in de buurt van Lunteren biedt ontspanning en vermaak voor alle leeftijden. Van dierentuinen en pretparken op korte afstand van het park tot mountainbiken en survivallen in Nationaal Park de Hoge Veluwe en van cultuursnuiven in musea of kastelen tot shoppen en entertainment in Amersfoort of Apeldoorn.

Kijk voor meer informatie op deijsvogel.nl

Views: 4

Comment

You need to be a member of King Cameran Foundation to add comments!

Join King Cameran Foundation

© 2019   Created by William Jones.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service