https://www.onthaastenindeachterhoek.nl/prive-sauna-met-overnachting

Voor een privé sauna met overnachting ben je bij Onthaasten in de Achterhoek aan het juiste adres. Alle vakantiehuizen van Onthaasten in de Achterhoek beschikken over privé wellness faciliteiten. Zo heeft elk wellness vakantiehuis een heerlijk houtgestookte hottub in de tuin of anders een 2 persoons jacuzzi binnen en een privé sauna. Geniet in een luxe vakantiehuis voor privé wellness met z'n tweeën of met meerdere personen. De luxe wellnesshuizen zijn namelijk geschikt voor 2 tot 6 personen.

Ook zijn de vakantiewoningen uitgerust met een heerlijke sunshower. Deze sunshowers hebben een dubbele functie. Met de UV-functie krijg je een lekker bruin kleurtje tijdens het douchen. Bij de IR-functie geven de infrarood warmtelampen je spieren een intensieve doorbloeding die diep in de huid doordringt, de pijn verlicht en de bloedsomloop stimuleert.

Bij Onthaasten in de Achterhoek kun je heerlijk tot rust komen in onze wellness vakantiehuis met overnachting. De wellness vakantiehuizen zijn gelegen op grote percelen grond en hebben een zonnige ligging. Je gebruikt je wellness privé, zodat je in alle privacy kunt genieten. Lekker vanuit jouw eigen, warme buitenbad kijken naar de sterrenhemel, onder het genot van een heerlijk glaasje, of lekker nagenieten van de IR-sauna op de buiten loungebank, doen wat je zelf wilt, lekker onthaasten en tot rust komen. Naast de vele privé wellness faciliteiten beschikt elk vakantiehuis over veel luxe. Een gezellige houthaard geeft de living, buiten de heerlijke warmte, charme en knusheid. Bewust is elk vakantiehuis met wellness bij ons anders ingericht. Elke woning heeft een eigen sfeer en een andere kleurstelling.

Wil je meer informatie? Ga naar www.onthaastenindeachterhoek.nl

Views: 2

Comment

You need to be a member of King Cameran Foundation to add comments!

Join King Cameran Foundation

© 2019   Created by William Jones.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service