Nike Air Max 720 er en helt ny Air Max sko designet specielt til livsstil / uformel brug. Adidas Superstar Womens Den har 720 grader luftpude og er designet af Dylan Raasch og Jesi Small of Nike Sportswear. Det debuterede officielt 1. februar 2019 i to "Northern Lights" -farveveje med flere yderligere stilarter planlagt for resten af 2019.


Med minicamp, der har afsluttet denne uge, begynder Odell Beckham Jr at bosætte sig i sit nye hjem i Cleveland, og han vil blive ledsaget til næste kapitel i sin karriere af nogle dristige nye sko, da den ofte berømte Nike Air Max 720 OBJ er sat til at frigive i en "Young King Of The Drip" makeup denne måned. Lige så flamboyant, sprudlende og unik som den mercurial-men-vildt-talentfulde Adidas Stan Smith Damesbred modtager selv, er Beckhams spark i skyggefulde farver og har et medley af Nike Epic React Flyknit Dames materialer. Et unikt print, der kombinerer et tiger-camo-stil mønster med en varmekort-Adidas Yeezy Boost 700 Damesesque kombination af toner, vises både på toboxen og kraven, mens midfoten har en voltmaskebase med et skarpt hvidt overlag, der spænder mellem læder på siden og ruskind på den mediale side. Pops af pink, blå og volt suede er spredt gennem den øvre, mens flere pull tabs tilbyde yderligere tekstur og tungen har en unik aftagelig branded udsmykning.


Nedenfor holdes tingene lidt enkle i sammenligning med en hvid plastmidsåleplade, en gennemskinnelig Air Max 720 polstringsenhed udstyret med yderligere dristige neondetaljer og en genopført ydersål med et rullet mønster. OBJs nye Nike-sko vil også udgive i en farveløs "Desert Ore", der endnu vil se Asics Gel Lyte 5 Womens en smule mere minimalistisk udseende.


Nike har udført sin rebound gennem en række Nike Air Presto Heren relaterede initiativer, herunder af: fokusering på direkte til forbrugere salg; overhauling sin online strategi for at udvide sin rækkevidde gennem sociale medier; og genoplive Nike forbrugernes oplevelse på mobil og i butikken. De vigtigste produkter, der kører rebound, er kommet fra Nike Air produktlinjen, som omfatter VaporMax og Air Max 270 platforme, to af verdens mest solgte atletiske fodtøjsmodeller.


For nylig sendte han et billede på Instagram, der viste nogle af de mere populære kommende Nike Air Max udgivelser. Nogle af højdepunkterne omfatter COME des Garcons x Nike Air Max 180-samarbejdet, både OFF-White x Nike Air VaporMax-udgivelser, et par Air Max 270 farvelægninger, Adidas Ultra Boost Mens 'Animal Pack 2.0' og selvfølgelig hans samarbejde, Air Max 1 / 97.Adidas Superstar Femme

Views: 0

Comment

You need to be a member of King Cameran Foundation to add comments!

Join King Cameran Foundation

© 2019   Created by William Jones.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service