Kys mig godnat Ole Henrik Laub Læs online ebogHent PDF Læs online


"Kroppe er besværlige, tænkte Tonni, og lige nu føltes det som om alle Birgittes udbrud og tårer havde sat sig på alle væggene og havde stoppet alle porer. Det var lettere at være ud...
7/24/2017 · Provided to YouTube by Parlophone Denmark Kys Mig Godnat · Kim Larsen & Kjukken Sange Fra Glemmebogen (Remastered) ℗ 2012 The copyright in this sound recording is owned by EMI Music Denmark A/S ... De gömda Tillbaka till den lilla ön i havet download Den du älskar Manipulering av hjärnan Ett köpmanshus i skärgården : del 1-3 Giv mig Dine grønne øjne Giv mig Et møde med din mund Og når der [?] Ad mælkevejens hvide stjerner Giv mig Dine bløde hænder Giv mig Dagens sidste smil [?] vender Endnu et blad i min kalender Uhhh - Jorden drejer sig Rundt om mig Kys mig godnat Før vi sejler på nattemørkets himmelblå Kys ... Babyen der ikke ville ud Kys mig godnat. Jeg har såd'n en gammelda's husalf der hjemme, og hun hedder Svendsen og hun er så rar. Hun vasker mit gulv, og hun smører min klemme, og hun napper spidsen af farmands cigar. Hun gi'r mig natmad, bare lidt fladt mad. Lidt dit og lidt dat mad, snaps og lidt pjat. Hent Ole Henrik Laub Kys mig godnat Epub "Kys mig godnat" is a song by Kim Larsen & Kjukken. It is track #14 from the album Sange fra Glemmebogen that was released in 2001. The duration of this song is 02:24. Kys mig godnat pdf Hent ebook Ole Henrik Laub Kys mig godnat pdf ebog Ole Henrik Laub Read about Kys mig godnat from Kim Larsen & Kjukken's Sange fra Glemmebogen and see the artwork, lyrics and similar artists. Read about Kys mig godnat from Kim Larsen & Kjukken's Sange fra Glemmebogen and see the artwork, lyrics and similar artists. Playing via Spotify Playing via YouTube. Kys mig godnat Hent Ole Henrik Laub Kys mig godnat lyrics. Get lyrics of Kys mig godnat song you love. List contains Kys mig godnat song lyrics of older one songs and hot new releases. Get known every word of your favorite song or start your own karaoke party tonight :-). Kys mig godnat Hent para el ipad Kys Mig Godnat Lyrics: Hver aften når solen den går til hvile / Så hvisker naturen sit tavse godnat / Mens bladene skælver i vejkantens pile / Går droslen til ro i det skumrende krat ... Från Väst i Backan till Öst i Afrika - en livsresa Lyssna, Kjelle! Kys mig godnat pdf Ole Henrik Laub 10/10/2012 · så hvisker naturen sit tavse godnat mens bladene skælver i vejkantens pile går droslen til ro i det skumrende krat ... kys mig godnat ! Category Music; Show more Show less. ... Kys mig godnat pdf Hent Ole Henrik Laub Kys mig godnat af Ewald Epe og Poul Sørensen Hver aften, når solen i vest går til hvile,så hvisker naturen sit tavse godnat.Mens bladene skælver i vejkantens pile,går droslen til ro i det skumrende krat.Dug våde kviste lader de sidstesolstråler briste perle besat.Varsomt voilen glatter på kjolenhvisker til solen: Kys mig godnat At […] Kys mig godnat Læs online ebog Kys mig godnat Hent Ole Henrik Laub pdf Kys Mig Godnat (Poul Sørensen - Ewald Epe - Amdi Riis) Hver aften når solen den går til hvile, så hvisker naturen sit tavse godnat mens bladene skælver i vejkantens pile går droslen til ro i det skumrende krat Dugvåde kviste, lader de sidste solstråler briste - perlebesat varsomt violen, glatter på kjolen hvisker til solen - kys mig ... Den du älskar De gömda Från Väst i Backan till Öst i Afrika - en livsresa Ett köpmanshus i skärgården : del 1-3 Tillbaka till den lilla ön i havet Babyen der ikke ville ud Manipulering av hjärnan Lyssna, Kjelle!

Views: 3

Comment

You need to be a member of King Cameran Foundation to add comments!

Join King Cameran Foundation

© 2020   Created by William Jones.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service