Hvor kan jeg kjøpe Ana "Femti Shades of Grey" Graduation Dress?

Hvis du gikk til midnatt screening av Fifty Shades, så har du sannsynligvis ikke har bilder av Jamie Dornan og nakne kropper Dakota Johnson riste på hodet. Og mens det er alt vel og bra, la meg din hukommelse som en av de vakre stykker Anastasia Steele ble faktisk omdirigere seg fordi, Brudekjoler På Nett i tilfelle du gikk glipp av det, det var ikke naken for helheten av filmen (jeg vet, vanskelig å huske meg på dette punktet). Ett element, særlig at vi absolutt elsket
La meg sette scenen: Ana iført denne kjolen til henne avslutningsseremoni, der tilfeldigvis til stede for å dele ut diplomer er Christian Grey. Christian møter Ana far, Ana tar Greys ønsker seg underdanig og så kort tid etter, overrasket han Ana med en oppgradering gave være: en splitter ny Audi A3. Ana er ikke begeistret for gaven og himlet med øynene i grått, takten litt argument og resultatene i de grå fører. Ja, jeg vil bare alt.

Kjolen er forventet å være tilbakeholdne, men likevel et element av sexy, det med sine stupbratte illusjon stropper. Det er den perfekte kjole til enhver anledning, kledd opp for et bryllup eller i forbindelse med røde lepper for dato natt.

http://www.coball.no/selskapskjoler-c-14.html

Views: 35

Comment

You need to be a member of King Cameran Foundation to add comments!

Join King Cameran Foundation

© 2020   Created by William Jones.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service