'The Newsroom' sesong 3, episode 4 oppsummering: Fights, sannheter, og bryllup løfter

Event Details

'The Newsroom' sesong 3, episode 4 oppsummering: Fights, sannheter, og bryllup løfter

Time: April 2, 2015 from 6pm to 7pm
Location: Norge
Street: oslo
Website or Map: http://www.coball.no/
Event Type: brudekjoler
Organized By: Caroline
Latest Activity: Apr 2, 2015

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

Vil er blitt innkalt foran hele hans Nyheter Natt ansatte, men til tross for Mac insisterte på at han er sannsynligvis feil om å være en for stor kjendis i fengsel, nekter Will skal ruffled av det. Han mener at dette vil bli henlagt uten jailtime.  Brudekjoler

Maggie og hennes date er koselige bassengkanten diskutere etiske gåten som er Hallie nye jobb på Carnivore, og når konfrontert med Jim og Hallie, har Eddie utgangspunktet et klassisk tilfelle av munn- i klovsyke.

Hallie drar Jim bort for å konfrontere ham om å snakke med Maggie om deres virksomhet. Dypt inn i deres argument, tilnærminger og spør Jim å nekte, nekte, nekte når det kommer til hans og Sloan forhold Don. Det er ingenting som Don og Sloan gjøre det doesn 't sette et smil på ansiktene våre.

Charlie bringer Will og Mac for å møte Lucas i et privat rom av partiet. Lucas gjør at de vet at han ikke kommer til å bli dyttet rundt av dem som Lansings var, og at du starter nå, vil de bruke alle internett ressurs på rådighet for å engasjere sitt publikum. Han ønsker at nyhetssending for å være mer brukergenerert enn oppdraget å sivilisere rammeverk som Will har vært steinhard om siden sesong 1.

Will vises foran Grand Jury, og mens han svarer ja og nei til det han blir bedt om, vil han ikke utdype, og er ikke enig i å avsløre navnet på kilden.

Charlie er på utkikk etter en annen kjøper for ACN, i håp om at de kan finne noen bedre egnet til deres type nyhetssending. Han tar en liste over personer til Sloan,

Vil, Rebecca, og aktor møtes i kamre om å få en dommer ordre om å tvinge Will å gi sin kildens identitet. Dommeren bestillinger vil vises før Grand Jury igjen, men ser ikke ut til å ønske å være involvert i forhandlingene videre enn det.

De er nær ved å få sine hender på forfatteren av artikkelen, men hindrene holde vises i deres vei. Den siste er at det yngste barnet ikke har et pass for å forlate landet.

Sloan og Charlie møte med Tony Dodd kone, Antoinette, om kjøp av ACN på en nærliggende restaurant. Ting går bra, og hun forteller Sloan at hun vil møte henne bord og komme tilbake til dem innen torsdag med et svar.

Mac tar en drosje ut til en picnic bord på en park i regnet for å møte med Lily, kilden, for å få henne til å løfte henne selvpålagte fristen for å spare livet til forfatteren som fremdeles ligger på bakken. Når søt snakk får Mac steds, hun truer henne. Hvis Lily dumper dokumentene før Mac kan kjøre historien, vil hun avslutte sin jobb og og slå Lily over til FBI.

Maggie og Eddie er å spille biljard, og Maggie får en link til Hallie siste artikkel, en Op-ed om en "gammel media fyr og en ny media girl" (med andre ord, en kamp hun og Jim hadde). Når Eddie blir varmet om det å være upassende fagstoffet for noe mer profesjonell enn en blogg, forsvarer Maggie Hallie. Eddie treffer så det virkelige problemet rett på hodet. Han forteller henne som tydelig Maggie er til Jim, og at hun ikke ønsker å være klisjéaktige om det, så hun forsvarer kjæresten hans til døden. Maggie virker mer enn litt motløs av Eddie åpenbaring, men mer slik at han tror enhver mann i hennes liv vil bli noe mer enn en løper opp, inkludert ham.  Ballkjoler På Nett

Comment Wall

Comment

RSVP for 'The Newsroom' sesong 3, episode 4 oppsummering: Fights, sannheter, og bryllup løfter to add comments!

Join King Cameran Foundation

Attending (1)

© 2020   Created by William Jones.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service